Разделы
· О сайте
· Управление предприятием
· Маркетинговый план
· Финансовое планирование
· Бизнес-планирование
· Исследования рынка
· Форумы по бизнесу
· Должностные инструкции
· Положения об отделах




Рекомендуем

Полезные ресурсы и публикации:
-



Плановик.Ру

Маркетинговые исследования по отраслям

Возник вопрос по содержанию отчёта?

Задайте его! Персональный менеджер свяжется с Вами и поможет решить любую задачу

Найти исследование

Бесплатная аналитика

Meat and world meat market: demand and supply balance (артикул: 21510 00925)

Дата выхода отчета: 7 Августа 2014
География исследования: Россия
Период исследования: 2014г.
Количество страниц: 100
Язык отчета: Английский
Способ предоставления: электронный

Вы можете заказать данный отчёт в режиме on-line прямо сейчас, заполнив небольшую форму регистрации. Заказ отчёта не обязывает к его покупке. После получения заказа на отчёт с Вами свяжется наш менеджер.

Не нашли подходящее исследование?

Если данный отчёт Вам не подходит, Вы можете:

  • 1. Заказать обновление с уточнением структуры отчёта
  • 2. по Вашей теме
  • 3. по Вашей теме
  • Полное описание отчета

    RESEARCH METHODOLOGY

     

    Subject of the research:

     

    WORLD MEAT MARKET

     

     

     

    Goal of research:

     

    EVALUATION OF THE MARKET AND FORECAST OF ITS DEVELOPMENT FOR  2014-2016 

     

    Region of research:

     

    COUNTRIES AND WORLD REGIONS 

     

    Main blocks of research:

     

    GENERAL ECONOMIC PARAMETERS IN THE WORLD

     

    TRENDS ON WORLD MEAT MARKET

     

    FACTORS INFLUENCING MEAT MARKET

     

    STATE REGULATIONS OF WORLD MEAT MARKET

     

    WORLD LIVESTOCK

     

    AGGREGATE DEMAND AND SUPPLY BALANCE ON THE WORLD MEAT MARKET

     

    MEAT PRODUCTION AND CONSUMPTION IN THE WORLD

     

    MEAT CONSUMPTION IN RF

     

    WORLD MEAT IMPORT

     

    WORLD MEAT EXPORT

     

    FORECAST OF WORLD MEAT MARKET FOR 2014-2016 

     

    Information sources used:

     

    FederalStateStatistics Service

     

    Economic Development Ministry

     

    Federal Customs Service

     

    Federal Tax Service

     

    Field expert evaluations

     

    Retail sale reports

     

    Materials of the field’s main players

     

    Field print and electronic publications

     

    The research contains 30 schedules, 29 diagrams, 29 tables and 2 schemes.

     

    EXTRACTS FROM RESEARCH

     

    CHAPTER 6. WORLD LIVESTOCK

     

    On meat markets dependence on weather conditions generally expresses is mediated, through movement of the prices of forages and a status of pastures. However unlike the markets of crop production in unfavorable years level of meat production increases at the expense of an excess slaughter, and recession is of delayed character. Seasonal recurrence is connected to alternation of phases of sagination and slaughter. As a result of abnormally droughty years (2009-2011) indexes of cattle livestock decreased sharply. In 2009 cattle livestock in the world made ** billion 25 million animal units.

     

    Industrial pig-breeding is developed generally in economically developed countries and countries with transitional economy. Pigs livestock breeding in developed countries is directed on meat sagination of cattle, and bacon especially. By 2013 world pigs slaughter livestock made ** million animal units that was 2% more than the parameter of 2009. 

     

    CHAPTER 7. AGGREGATE DEMAND AND SUPPLY BALANCE OF THE WORLD MEAT MARKET

     

    Meat production is based on animal husbandry of several directions – cattle breeding, pig-breeding and poultry farming. The most quality meat is received by specialized sagination of meat breeds animals. During five years (2009-2013) meat production in the world increased by **% (** million tons). Growth was smooth, generally due to increase in structure of poultry and pork share. In 2013, rate of growth made **%, having held the tendency of 2012.

     

    In world meat production structure since 2009-2013 specific weight of pork made (**%), holding the parameter at one level. Poultry ranked second, having increased the share to 35% by 2013 (*% more than in 2009). The beef share by 2013 made **,8%, for the entire period the decrease was equal to 2%. Change of production structure was affected by profitability level which decreases cattle meat, and increases poultry and pork.

     

     

     

    CHAPTER 11. WORLD MEAT EXPORT

     

    World broiler meat export by 2013 increased by **% (compared to 2009). In 2009 the world exported *,4 mln tons of chicken meat, in 2013 world export reached 10,3 mln tons of meat (11 and *% of the world production volume respectively).

     

    In the designated five years, not only export volume increased, but also its share in poultry meat distribution structure.

     

    The greatest rate of world export growth (7%) was marked in 2011, stimulated due to growing regional demand in Latin America (Chile and Venezuela).

     

    The greatest volumes of broiler meat on the export market were delivered by USA and Brazil. By 2013 specific weight of both countries reduced by 4% compared to 2009, and made **,4 and **,2% respectively.

     

    The share of such countries exporting chicken meat as EU, Thailand and China, during five years (from 2009-2013) increased ranging from ** to **%. Export growth from Thailand and China came after the termination of the bird flu epidemic in South East Asia, and cancelling of the prohibition on broiler meat import from these states.

     

    Specific weight of the remaining countries increased from **,1 to **,6%, due to expansion of productions of poultry farming sector in Argentina, Turkey, Ukraine.

  • Подробное оглавление/содержание отчёта

    RESEARCH METHODOLOGY

     

    LIST OF SCHEDULES, DIAGRAMS, TABLES AND SCHEMES

     

    1.GENERAL ECONOMIC PARAMETERS IN THE WORLD

     

    1.1. GDP (by PPP) by countries of the world

     

    1.2. Living standards by countries of the world

     

    1.3. Number and density of population by regions and countries of the world

     

    2. SUBJECT OF RESEARCH

     

    2.1 Definition

     

    2.2. Veterinary and sanitary standards

     

    2.3. Classification of animal meat

     

    2.4. Poultry meat classification

     

    3. TRENDS ON THE WORLD MEAT MARKET

     

    3.1. Country differentiation of goods

     

    3.2. Change of demand for meat structure

     

    3.3. Improvement of meat quality and environmental friendliness

     

    3.4. Agricultural holdings creation

     

    3.5. Extension of sales markets

     

    3.6. Supply structure change on meat and meat products market

     

    4. FACTORS INFLUENCING MEAT MARKET

     

    4.1. Feed supplies

     

    4.2. Speed of slaughter weight achievement by animals

     

    4.3. Periods of animals slaughter

     

    4.4. Requirements to meat quality

     

    4.5. Purchasing power

     

    4.6. Russian and world producer price for meat index

     

    4.7. Consumer and producers prices for meat index in Russia

     

    4.8. Epidemiologic situation

     

    4.9. Green production

     

    5. STATE REGULATIONS OF WORLD MEAT MARKET

     

    5.1. Veterinary and sanitary norms and standards of countries

     

    5.2. Customs unions

     

    5.3. Organization for Economic Cooperation and Development

     

    5.4. World Trade Organization

     

    5.5. International Office of Epizootics

     

    6. WORLD LIVESTOCK

     

    6.1. Cattle

     

    Dynamics of world cattle livestock by years

     

    Structure of cattle livestock by countries

     

    Structure and dynamics of world cattle livestock import

     

    Structure and dynamics of world cattle livestock export

     

    6.2. Pigs

     

    Dynamics of world pigs livestock by years

     

    Structure of world pigs livestock by countries

     

    Structure and dynamics of world pigs livestock import

     

    Dynamics and structure of world pigs livestock export

     

    7. AGGREGATE DEMAND AND SUPPLY BALANCE ON THE WORLD MEAT MARKET

     

    7.1. Structure and dynamics of aggregate meat production and consumption in the world

     

    Dynamics of world production by years

     

    Structure of world production by types

     

    Dynamics of world consumption by years

     

    Structure of world consumption by types

     

    7.2. Structure and dynamics of world meat import and export

     

    Dynamics of world import by years

     

    Structure of world import by types

     

    Dynamics of world export by years

     

    Structure of world export by types 

     

    8. MEAT PRODUCTION AND CONSUMPTION IN THE WORLD

     

    8.1. Beef

     

    Dynamics of beef production and consumption by years

     

    Beef production structure by countries

     

    Beef consumption structure by countries

     

    8.2. Pork

     

    Dynamics of pork production and consumption by years

     

    Pork production structure by countries

     

    Pork consumption structure by countries

     

    8.3. Poultry meat

     

    Dynamics of poultry meat production and consumption by years

     

    Poultry meat production structure by countries

     

    Poultry meat consumption structure by countries

     

    8.4. Turkey meat

     

    Dynamics of turkey meat production and consumption by years

     

    Turkey meat production structure by countries

     

    Turkey meat consumption structure by countries

     

    9. MEAT CONSUMPTION IN RF

     

    9.1. Beef consumption

     

    9.2. Pork consumption

     

    9.3. Poultry meat consumption

     

    9.4. Turkey meat consumption

     

    9.5. Meat consumption structure by types in RF

     

    9.6. Meat consumption structure dynamics in RF by types

     

    10. WORLD MEAT IMPORT

     

    10.1. Beef

     

    Beef import dynamics by years

     

    Beef import structure by countries

     

    10.2. Pork

     

    Pork import dynamics by years

     

    Pork import structure by countries

     

    10.3. Poultry meat

     

    Poultry meat import dynamics by years

     

    Poultry meat import structure by countries

     

    10.4. Turkey meat

     

    Turkey meat import dynamics by years

     

    Turkey meat import structure by countries 

     

    11. WORLD MEAT EXPORT

     

    11.1. Beef

     

    Beef export dynamics by years

     

    Beef export structure by countries 

     

    11.2. Pork

     

    Pork export dynamics by years

     

    Pork export structure by countries

     

    11.3. Poultry meat

     

    Poultry meat export dynamics by years

     

    Poultry meat export structure by countries 

     

    11.4. Turkey meat

     

    Turkey meat export dynamics by years

     

    Turkey meat export structure by countries

     

    12. FORECAST OF WORLD MEAT MARKET FOR 2014‑2016

     

    ABOUT INTESCO RESEARCH GROUP COMPANY

  • Перечень приложений

    List of schedules

     

    Schedule 1. Number of population of countries with different development levels according to forecast in 1950-2100, billion people

     

    Schedule 2. Producer price index for meat in RF and in the world in 2000-2013

     

    Schedule 3. Dynamics of consumer price and producer price index for meat in RF in 2006-2013

     

    Schedule 4. Dynamics of cattle livestock in the world in 2009-2013*, ths animal units

     

    Schedule 5. Dynamics of world cattle livestock import in 2009-2013*, ths animal units

     

    Schedule 6. Dynamics of world cattle livestock export in 2009-2013*, ths animal units

     

    Schedule 7. Dynamics of world pigs livestock in 2009-2013*, ths animal units

     

    Schedule 8. Dynamics of world pigs livestock import in 2009-2013*, ths animal units.

     

    Schedule 9. Dynamics of world pigs export in 2009-2013*, ths animal units

     

    Schedule 10. Dynamics of meat production in the world in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 11. Dynamics of meat consumption in the world in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 12. Dynamics of world meat import in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 13. Dynamics of world meat export in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 14. Production and consumption of beef and baby-beef in the world in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 15. Pork production and consumption in the world in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 16. Broilers meat production and consumption in the world in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 17. Turkey meat production and consumption in the world in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 18. Beef consumption in RF compared to the largest consuming countries in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 19. Pork consumption in RF compared to the largest consuming countries in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 20. Poultry meat consumption in RF compared to the largest consuming countries in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 21. Turkey meat consumption in RF compared to the largest consuming countries in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 22. Dynamics of world beef and baby-beef import in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 23. Dynamics of world pork import in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 24. Dynamics of world broiler meat import in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 25. Dynamics of world turkey meat import in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 26. Dynamics of world beef and baby-beef export in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 27. Dynamics of world pork export in 2009—2013*, ths tons

     

    Schedule 28. Dynamics of world broiler meat export in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 29. Dynamics of world turkey meat export in 2009-2013*, ths tons

     

    Schedule 30. Dynamics of world production and  meat consumption of all types in 2009-2013  and forecast for 2014-2016

     

     

     

    List of diagrams

     

    Diagram 1. Structure of world cattle livestock in 2009-2013*, %

     

    Diagram 2. Structure of world cattle livestock import in 2009-2013, %

     

    Diagram 3. Structure of world cattle livestock export in 2009-2013, %

     

    Diagram 4. Structure of world pigs livestock in 2009-2013*, %

     

    Diagram 5. Structure of world pigs livestock import in 2009-2013, %

     

    Diagram 6. Structure of world pigs livestock export in 2009-2013, %

     

    Diagram 7. Structure of world meat production in 2009-2013*, %

     

    Diagram 8. Structure of world meat consumption in 2009-2013*, %

     

    Diagram 9. Structure of world meat import in 2009-2013*, %

     

    Diagram 10. Structure of world meat export in 2009-2013*, %

     

    Diagram 11. Structure of world beef and baby-beef production in 2009-2013*, %

     

    Diagram 12. Structure of world beef and baby-beef consumption in 2009-2013*, %

     

    Diagram 13. Structure of world pigs production in 2009-2013*, ths tons

     

    Diagram 14. Structure of world pigs consumption in the world in 2009-2013*, %

     

    Diagram 15. Structure of world broiler meat production in 2009-2013*, %

     

    Diagram 16. Structure of world broiler meat consumption in 2009-2013*, %

     

    Diagram 17. Structure of world turkey meat production in 2009-2013*, %

     

    Diagram 18. Broiler meat consumption structure in the world in 2009-2013*, %

     

    Diagram 19. Meat consumption structure by types in RF in 2013*, %

     

    Diagram 20. Meat consumption structure dynamics by types in RF in 2009-2013*, %

     

    Diagram 21. Structure of world beef and baby-beef import in 2009-2013*, %

     

    Diagram 22. Structure of world pork import in 2009-2013*, %

     

    Diagram 23. Structure of world broiler meat import in 2009-2013*, %

     

    Diagram 24. Structure of world turkey meat import in 2009-2013*, %

     

    Diagram 25. Structure of world beef and baby-beef export in 2009-2013*, %

     

    Diagram 26. Structure of world pork export in 2009-2013*, %

     

    Diagram 27. Structure of world broiler meat export in 2009-2013*, %

     

    Diagram 28. Structure of world turkey meat export in 2009-2013*, %

     

    Diagram 29. Structure of world poultry meat production by types in 2014, %

     

     

     

    List of tables

     

    Table 1. Rating of countries according to their GDP (by PPP) in 2013 in mln dollars

     

    Table 2. Rating of countries by prosperity index in 2013

     

    Table 3. Rating of the most populated countries of the world from May 2010 to September 2013

     

    Table 4. Meat classification methods

     

    Table 5. Parameters of producer prices for meat index for the world and RF in 2000-2013

     

    Table 6. Parameters of consumer and producer price index for meat in RF in 2006-2013

     

    Table 7. Cattle livestock in the world in 2009-2013*, ths animal units

     

    Table 8. Volume of cattle livestock import by countries in 2009-2013*, ths animal units

     

    Table 9. Volume of cattle livestock export by countries in 2009-2013*, ths animal units

     

    Table 10. Pigs livestock in the world in 2009-2013*, ths animal units

     

    Table 11. Pigs import volume by countries in 2009-2013*, ths animal units

     

    Table 12. Pigs livestock export volume by countries in 2009-2013*, ths animal units

     

    Table 13. Beef and baby-beef production volume by countries in 2009-2013*, ths tons

     

    Table 14. Beef and baby-beef consumption volume by countries in 2009-2013*, ths tons

     

    Table 15. Pork production volume by countries in 2009-2013*, ths tons

     

    Table 16. World pork consumption level by countries in 2009-2013*, ths tons

     

    Table 17. Broiler meat production volume by countries in 2009-2013*, ths tons

     

    Table 18. Broiler meat consumption volume by countries in 2009-2013*, ths tons

     

    Table 19. Turkey meat world production volume by countries in 2009-2013*, ths tons

     

    Table 20. Turkey meat consumption volume by countries in 2009-2013*, ths tons

     

    Table 21. Beef and baby-beef import volume by countries in 2009-2013*, ths

     

    Table 22. Pork import volume by countries in 2009-2013*, ths tons

     

    Table 23. Broiler meat import volume by countries in 2009-2013*, ths tons

     

    Table 24. Turkey meat import volume by countries in 2009-2013*, ths tons

     

    Table 25. Leading countries exporting meat in the world in 2009-2013

     

    Table 26. Beef and baby beef export volume by countries in 2009-2013*, ths tons

     

    Table 27. Pork export volume by countries in 2009-2013*, ths animal units

     

    Table 28. Broiler meat export volume by countries in 2009-2013*, ths tons

     

    Table 29. Turkey meat export volume by countries in 2009-2013*, ths tons

     

     

     

    List of schemes

     

    Scheme 1. Poultry meat classification

     

    Scheme 2. Structure of GOSTs in RF (meat and meat products)

Другие исследования по теме
Название исследования Цена, руб.
Российский рынок баранины: комплексный анализ и прогноз - 2023

Регион: Россия

Дата выхода: 30.03.23

88 500
Рынок свежего, охлажденного и замороженного мяса в Китае: комплексный анализ и прогноз - 2023

Регион: Китай

Дата выхода: 16.02.23

115 500
Российский рынок колбасы и колбасных изделий: комплексный анализ и прогноз. Сентябрь, 2022

Регион: Россия

Дата выхода: 11.10.22

73 500
Российский рынок колбасы и колбасных изделий: комплексный анализ и прогноз. Май, 2022

Регион: Россия

Дата выхода: 03.06.22

73 500
Российский рынок колбасы и колбасных изделий: итоги 2020 г., прогноз до 2024 г.

Регион: РФ

Дата выхода: 12.01.22

75 000
Актуальные исследования и бизнес-планы
  • Исследование российского рынка баранины 2003-2009 гг.
    ОПИСАНИЕ ИССЛЕДОВАНИЯ
    1. НАСЕЛЕНИЕ РОССИИ
    1.1. Динамика численности населения
    1.2. Динамика уровня жизни населения
    2. ПРОИЗВОДСТВО БАРАНИНЫ
    2.1. Динамика производства баранины по годам (в тоннах) 8
    Объемы производства баранины
    Крупнейшие федеральные округа по производству баранины
    Крупнейшие субъекты РФ по производству баранины
    2.2. Динамика производства баранины по месяцам (в тоннах)
    Объемы производства баранины
    Крупнейшие федеральные округа по производству баранины
    Крупнейшие субъекты РФ по производству баранины
    3. ИМПОРТ БАРАНИНЫ
    3.1. Импорт баранины по годам (в тоннах)
    Объемы импорта баранины
    Крупнейшие страны-импортеры баранины
    3.2. Импорт баранины по месяцам (в тоннах)
    Объемы импорта баранины
    Крупнейшие страны-импортеры баранины
    3.3. Импорт баранины по годам (в тыс.долл.)
    Объемы импорта баранины
    Крупнейшие страны-импортеры баранины
    3.4. Импорт баранины по месяцам (в тыс.долл.)
    Объемы импорта баранины
    Крупнейшие страны-импортеры баранины
    4. ЭКСПОРТ БАРАНИНЫ
    4.1. Объемы экспорта баранины по годам (в тоннах)
    4.2. Объемы экспорта баранины по годам (в тыс.долл.)
    5. ОБЪЕМ РЫНКА БАРАНИ…
  • Анализ рынка говядины в России в 2007-2011 гг, прогноз на 2012-2016 гг
    Анализ рынка говядины в России в 2007- 2011 гг, прогноз на 2012-2016 гг Анализ рынка говядины в России в 2007-2011 гг, прогноз на 2012-2016 гг 2 http//:businesstat.ru Аннотация Численность поголовья крупного рогатого скота в России ежегодно сокращается на протяжении многих лет. В 2011 г поголовье снизилось относительно 2010 г на 1,1%. Общую тенденцию к сокращению поголовья усилили такие негативные факторы как аномально жаркое лето в 2010 г, рост цен на корма и, как следствие, значительное удорожание содержания скота. За период с 2007 по 2011 гг розничные продажи говядины в России сократились почти на 3%: с 786 тыс т до 764 тыс т. Сокращение объема розничных продаж говядины обусловлено в первую очередь наличием на российском рынке товаров-заменителей (например, мясо птицы, свинина и др.), реализуемых по более низкой цене. В 2012-2016 гг розничные продажи говядины в России продолжат сокращаться в среднем на 1% в год. В 2016 г объем розничных продаж достигнет 715 тыс т. Российская мясоперерабатывающая промышленность остается крайне зависимой от импортного сырья. За период с 2007 по 2011 гг доля импорта в структуре предложения говядины на российском рынка составляла в среднем около 30%. На протяжении последних лет основным импортером мороженого мяса КРС в Россию является Бразилия. На…
  • Российский рынок колбас и колбасных изделий
    АННОТАЦИЯ Цель исследования: анализ текущей ситуации на рынке колбас и колбасных изделий в России. Задачи исследования: Описание макроэкономической ситуации на Рынке Выделение основных сегментов Рынка Определение основных количественных характеристик Рынка Описание структуры Рынка Выявление основных игроков на Рынке Выявление основных факторов, влияющих на Рынок Кол-во страниц: 108 стр. Язык отчета: русский Отчет содержит: 8 диаграмм, 24 таблицы, 4 схемы СЕГМЕНТАЦИЯ И СТРУКТУРА РЫНКА ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПРОДУКЦИИ Колбасные изделия - пищевые продукты из мяса, обработанные механическим и физико-химическим способами с добавлением некоторых других продуктов. Механическая обработка заключается в удалении из мяса несъедобных, малопитательных частей и его измельчении. К физико- химической обработке относятся посол, созревание, обжарка, варка, копчение. … СЕГМЕНТИРОВАНИЕ ПРОДУКЦИИ ПО ОСНОВНЫМ НАИМЕНОВАНИЯМ В ассортиментном ряду колбасных изделий можно выделить 4 основные категории: … СЕГМЕНТИРОВАНИЕ ПРОДУКЦИИ ПО ТЕХНОЛОГИИ ПРОИЗВОДСТВА Для сегментации продукции используем ГОСТ Р 52427-2005 «Промышленность мясная. Продукты пищевые. Термины и определения» и ГОСТ Р 52428-2005 «Продукция мясной промышленности. Классификация». … КЛАССИФИКАЦИЯ ПО ТЕХНОЛОГИИ…
  • Мировой и российский рынок говядины - 2013г.
    1. РЕЗЮМЕ ПРОЕКТА
    1.1. Цели исследования
    1.2. Методы и источники исследования
    1.3. Основные выводы по исследованию
    2. ХАРАКТЕРИСТИКА ПРЕДМЕТА ИССЛЕДОВАНИЯ
    2.1. Основные термины и понятия
    2.2. Классификация КРС по возрасту и упитанности
    2.3. Классификация КРС по продуктивности породы
    2.4. Классификация говядины
    3. МИРОВОЙ РЫНОК ГОВЯДИНЫ
    3.1. Мировое скотоводство
    3.1.1. Поголовье крупного рогатого скота
    Объем и динамика поголовья
    География поголовья
    3.1.2. Убой крупного рогатого скота
    Объем и динамика убоя
    Структура убоя по странам мира
    3.1.3. Падеж крупного рогатого скота
    Объем и динамика падежа
    Структура падежа по странам мира
    3.2. Мировое производство говядины
    3.2.1. Объем и динамика производства
    3.2.2. Производство говядины по странам мира
    3.3. Мировая торговля говядиной
    3.3.1. Мировой экспорт говядины
    Объем и динамика мирового экспорта говядины
    Структура мирового экспорта говядины по видам
    География мирового экспорта говядины
    3.3.2. Мировой импорт говядины
    Объем и динамика мирового импорта говядины
    Структура мирового импорта говядины по видам
    География мирового импорта говядины
    3.4. Мировое…
  • Бизнес-план: Создание коммерческого дома престарелых на 150-190 мест в Алтайском крае
    1. РЕЗЮМЕ ПРОЕКТА
    2. СУЩНОСТЬ ПРЕДЛАГАЕМОГО ПРОЕКТА
    2.1. Описание проекта и предполагаемых услуг
    2.2. Особенности организации проекта
    2.3. Информация об участниках проекта

    3. МАРКЕТИНГОВЫЙ ПЛАН
    3.1. Описание услуг домов престарелых
    3.2. Описание конкурентной среды
    3.2.1. Государственные дома престарелых, соц. дома
    3.2.2. Пансионаты
    3.2.3. Косвенные конкуренты
    3.3. Анализ потребителей
    3.4. Анализ цен

    4. ОРГАНИЗАЦИОННЫЙ ПЛАН
    4.1. План по персоналу
    4.2. Организационная структура компании
    4.3. План-график работ по проекту
    4.4. Источники, формы и условия финансирования

    5. ОКРУЖЕНИЕ ПРОЕКТА
    5.1. Юридический аспект
    5.2. Социальный аспект
    5.3. Государственное регулирование
    5.3.1. Обзор программ по совместному участию государственного и частного сектора в организации домов престарелых: софинансирование, выделение дополнительных земель, прочие виды преференций.

    6. ФИНАНСОВЫЙ ПЛАН
    6.1. Исходные данные и допущения
    6.2. Номенклатура и цены
    6.3. Инвестиционные издержки
    6.4. Потребность в первоначальных оборотных средствах
    6.5. Налоговые отчисления
    6.6. Операционные издержки (постоянные и переменные)
    6.7. План продаж
Навигация по разделу
  • Все отрасли



Copyright © 2006 - 2019, Плановик.Ру - бизнес-планы